середу, 8 грудня 2021 р.

              В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у 2-А класі пройшла відеозустріч з Князєвою О.О. - головним юристом відділу «Енергодарського бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Здобувачі освіти визначили, що «Насилля - неприпустима річ у стосунках людей». Під час гри «Права чи обов'язки» показали розуміння правових понять та вміння комунікувати в групах. На завершення заходу учні провели флешмоб «Ми проти насильства».




пʼятницю, 3 грудня 2021 р.

           Учні 3-Б класу приєдналися до Всесвітньої акції "16 днів проти насилля": переглянули мультфільм про насилля,взяли участь у виставці малюнків «Щасливе дитинство» та створили постер..



 

середу, 1 грудня 2021 р.

 

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Під гаслом «День червоної стрічки» в ЕГ №1 пройшли заходи з відповідної теметики :

- години спілкування: «СНІД- чума ХХІ століття», «Бути здоровим – це сучасно!»;

- гра «Правда чи фейк про ВІЛ/СНІД»;

- година-тренінг «ВІЛ/СНІД – страшні слова, як передбачити, уникнути, не захворіти, жити поруч з людьми ВІЛ- інфікованими»;

- перегляд тематичних соціальних відеороликів.


четвер, 25 листопада 2021 р.

 

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

В закладі розпочалася Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства”, що проходить у період з 25 листопада до 10 грудня. Учні 10-В класу долучились до всесвітньої проблеми, а саме Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Цікаві пропозиції з вдосконалення законодавства звучали від дітей. Приємно, що молодь не залишається байдужою і шукає конструктивних рішень.

План заходів

  Патронат. Особливості соціальної послуги